COMPATIBILITATEA ȘI EFICIENȚA COSMETICELOR SCHAEBENS

Cea mai bună eficacitate posibilă și compatibilitate ridicată sunt criteriile-cheie în dezvoltarea produselor noastre cosmetice. Acestea sunt confirmate de diferite sigilii de calitate.

1. CONFIRMAREA DERMATEST

Înainte de a ajunge pe piață, institutul independent “dermatest” testează produsele noastre pentru eficacitatea și toleranța lor la nivelul pielii.

Toate produsele noastre cosmetice sunt evaluate cu calificativul “Foarte bine”.

2. GARANȚIA DE 5 STELE DE LA DERMATEST

În plus, dermatest oferă un sigiliu de bază, o garanție de 3 stele și o garanție de 5 stele. Toate produsele noastre cosmetice au ca sigiliu garanția de 5 stele și, prin urmare, cel mai înalt standard de calitate care poate fi acordat de către dermatest.

Cele mai recente rezultate ale asociației de îngrijire corporală și detergenților eV (IKW) demonstrează că produsele cosmetice Schaebens sunt excelente în ceea ce privește compatibilitatea pielii.

În perioada 2012-2016, am înregistrat doar 0,81 intoleranțe pielii la un milion de produse vândute. O valoare excelentă, mult sub media industriei.

PRODUSE HYPOALERGENICE

Recent, unele dintre cosmeticele noastre au primit si eticheta “hipoalergenic”.Pentru a minimiza riscul de intoleranță a pielii, vă recomandăm ca persoanele care sunt temporar alergice, cu reacții de mâncărime sau roșeață la ingredientele cosmetice să utilizeze produse cosmetice hipoalergenice. Dar ce inseamna de fapt “hipoalergenic” si ce produse au voie sa poarte această etichetă?

În cazul produselor noastre cu eticheta hipoalergenic, renunțăm în mod constant la ingrediente care pot avea un efect sensibilizant. În consecință, etichetarea trebuie să fie doar pe acele produse care asigură un potențialul alergic foarte scăzut.Pentru a asigura acest lucru, trebuie îndeplinite următoarele condiții:

1) Rețetele conțin

– nici o substanță care a fost evaluată ca sensibilizantă de SCCS (Comitetul științific consultativ al Comisiei Europene), cum ar fi: Uleiul de arahide, proteinele speciale de grâu sau uleiurile esențiale (de exemplu, ulei de lămâie, portocală sau ylang-ylang)

– nici o substanță care a fost clasificată drept substanțe periculoase sensibilizante, sensibilizante speciale, cum ar fi B. a fi declarate ingrediente de parfum.

2) În plus, potențialul alergic foarte scăzut al produsului trebuie dovedit în timpul practicării. Pentru aceasta sunt date științifice și statistice, z. Deoarece este necesară evaluarea datelor de piață.

În plus, Schaebens și-a luat angajamentul de a acorda eticheta “Hypoallergenic” pentru produsele cosmetice numai dacă sunt îndeplinite următoarele cerințe pentru cerințele de mai sus:

– Institutul Dermatest independent de testare dermatologică trebuie să fi acordat calitatea “foarte bună”, precum și garanția de 5 stele.

– Produsul trebuie vândut în Germania timp de cel puțin un an, astfel încât să poată fi utilizată o bază de informații actuală.

– Nu trebuie să existe mai mult de o intoleranță cutanată la 1 milion de pachete vândute *.

Schaebens, ca lider de piață în îngrijirea facială din Germania, a avut de mulți ani obiectivul de a oferi produse cosmetice cu impact maxim și potențial minim de intoleranță. În acest scop, produsele noastre sunt optimizate în permanență – pentru bunăstarea, satisfacția și sănătatea clienților noștri. Prin etichetarea “hipoalergenic” dorim să oferim în special utilizatorilor cu piele sensibilă o compatibilitate maximă durabilă a pielii, contribuind astfel la o mai bună calitate a vieții.

Cele mai frecvente întrebări pe tema “cosmetice hipoalergenice” sunt raspunse de către expertul nostru Dr. med. med. Werner Voss, dermatolog și venerolog la institutul “Dermatest” din Münster:

Nu, acest lucru nu este legat de efectul produselor. Ingredientele suspectate a avea un efect sensibilizant pot fi înlocuite cu ingrediente la fel de eficiente.

Absolut! Pentru persoanele care suferă de alergii și persoanele cu piele deosebit de sensibile, recomandăm întotdeauna să consultați cu atenție lista ingredientelor de pe ambalaj pentru a evita reacțiile nedorite.

Nu, nu există sigiliu oficial și nu există nici o reglementare legală pentru utilizarea acestui termen. Producătorii stabilesc criteriile pentru aceasta și garantează corectitudinea și conformitatea acestora.

Hipoalergenic înseamnă că nu există ingrediente în cosmetice despre care se știe că au un efect de sensibilizare. Se mai vorbește de “potențial alergenic”. Că un produs este complet lipsit de alergeni și riscul unei reacții cutanate nedorite este zero, nu vă puteți aștepta niciodată 100%. Pielea fiecărui individ reacționează foarte diferit față de mediu, climă, tulpină etc.

* Deși condițiile care trebuie îndeplinite pentru “hipoalergen” sunt foarte mari, nu se poate exclude complet faptul că reacția de intoleranță a pielii poate totuși să apară în cazuri izolate. De aceea, produsele noastre “hipoalergenice”, Schaebens, subliniază în mod special că persoanele care suferă de alergii ar trebui să examineze conținutul ingredientelor.