CONCENTRAT LIFTING ANTIRID SCHAEBENS - MAI MULTĂ

ELASTICITATE ȘI FERMITATE

Acest concentrat de la Schaebens este o îngrijire intensă anti-îmbătrânire și lifting pentru toate tipurile de piele. Oferă o modalitate rapidă și eficientă de a contracara în mod specific și eficient procesul de îmbătrânire fără a trebui să se recurgă la o operație estetică, datorită efectului instantaneu și măsurabil de netezire a ridurilor în doar 30 de minute.

Prin utilizarea regulată, adâncimea ridurilor este redusa cu până la 35%, iar elasticitatea pielii este îmbunătățită cu până la 22%. **

Efectul de lifting al Concentratului Anti-Wrinkle contracarează în plus semnele de îmbătrânire premature a pielii. Pielea își câștigă în mod semnificativ vitalitatea și rezistența.

REZULTAT: Efectul anti-îmbătrânire și de lifting face ca pielea să fie vizibil mai fină, mai tânără și mai curată.

CONȚINE: 7 capsule pentru 7 aplicări

CUMPĂRĂ ACUM ONLINE AICI

SAU DIN MAGAZINELE

 

CARACTERISTICILE SPECIALE

cu Q10, peptide, ulei de struguri și rozmarin

Spa_Icon_07

HIPOALERGENIC *

Spa_Icon_05@3x

EFECT INSTANTANEU DE LIFTING

Spa_Icon_09@3x

ÎMBUNĂTĂȚEȘTE ELASTICITATEA CU PÂNĂ LA 22% **

Spa_Icon_03

REDUCE PROFUNZIMEA RIDURILOR CU PÂNĂ LA 35% **

APLICARE

Pentru a deschide capsula, răsuciți sau tăiați partea superioară. După curățarea pielii, aplicați și masați ușor concentratul pe față, gât și decolteu cu vârful degetelor. Se recomandă utilizarea regulată (zilnică). Potrivit concentratului de Lifting Anti-rid, recomandăm masca Anti-rid.

Note: Numai pentru uz extern. Nu înghiți. Păstrați departe de copii. Nu introduceți în  ochii, gura sau nas. A se păstra la rece, uscat și protejat de lumină.

INGREDIENTE

Caprylic/Capric Triglyceride, Polyisobutene, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Cocoyl Alaninate, BHT, Helianthus Annuus Seed Oil, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Rosmarinus Officinalis Extract, Spilanthes Acmella Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Ubiquinone, Vitis Vinifera Seed Oil, Isopropyl Myristate, Parfum, Squalane.

NU CONȚINE

PEGs, coloranțiparafine.

** Produsul concentrat de față Lifting Antirid  are mai putin de 1 intoleranță a pielii la 1 milion de pachete vândute. Cu toate acestea, ocazional, pot să apară reacții de intoleranță la nivelul pielii. Pacienții care suferă de alergii trebuie să examineze cu atenție ingredientele. Pentru mai multe informații despre produsele de îngrijire hipoalergenică, vă rugăm să faceți clic aici.

* Potrivit Institutului Independent Dermatest. Pentru mai multe informații despre institut și teste, vă rugăm să faceți clic aici.

PRODUSE RECOMANDATE

INSTAGRAM