CONCENTRAT NIGHT REPAIR SCHAEBENS - REGENERAREA

CELULELOR

Un somn liniștit și sănătos este important pentru regenerarea organismului. Pe măsură ce corpul nostru atrage energia pentru noua zi, multe procese biologice încep să detoxifice și întineresc celulele. Pentru a susține în mod optim faza de regenerare a pielii, Schaebens a dezvoltat Concentratul Night Repair. În timpul nopții, pielea umană este deosebit de receptivă, prin care substanțele îngrijite de îngrijire pot acționa mai bine.

Schaebens Concentratul Night Repair conține ingrediente bogate de îngrijire, cum ar fi pro-retinol, ceramide, ulei de migdale și jojoba. Cu complexul său de ingrediente active, acest concentrat nu numai că susține regenerarea celulară a pielii, ci și o hidratează și reduce ridurile.

REZULTAT: Utilizarea obișnuită reduce ridurile și netezește. Pielea are un aspect fin, relaxat și complet regenerată după trezire.

CONȚINE: 5 capsule pentru 5 aplicări.

CUMPĂRĂ ACUM ONLINE AICI

SAU DIN MAGAZINELE

CARACTERISTICILE SPECIALE

cu ulei de jojoba, pro-retinol, ceramide și ulei de migdale

icon-hand-with-flower-nopadding@3x

ACTIVEAZĂ REGENERAREA CELULELOR PE TIMPUL NOPȚII

Spa_Icon_05@3x

REDUCE PROFUNZIMEA RIDURILOR CU PÂNĂ LA 36% *

Spa_Icon_09@3x

ÎMBUNĂTĂȚEȘTE HIDRATAREA CU PÂNĂ LA 46% *

Spa_Icon_07@3x

CREȘTE ELASTICITATEA PIELII CU PÂNĂ LA 40% *

APLICARE

Pentru a deschide capsula, răsuciți sau tăiați partea superioară. După curățarea pielii, aplicați și masați ușor concentratul pe față, gât și decolteu cu vârful degetelor. Nu este necesară o altă îngrijire de noapte. Se recomandă utilizarea regulată (zilnică).

Note: Numai pentru uz extern. Nu înghiți. Păstrați departe de copii. Nu aduceți ochii, gura și nasul. A se păstra la rece, uscat și protejat de lumină. Nu utilizați alte produse cosmetice care conțin vitaminele A (acetat de palmitat de retină sau acetat de retinil).

 

INGREDIENTE

Simmondsia Chinensis Seed Oil, Octyldodecanol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, BHT, Tocopherol, Trihydroxypalmitamidohydroxypropyl Myristyl Ether, Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, Limonene, Linalool, Parfum, Triarachidin, Trilinolein, Trilinolenin, Triolein, Tripalmitin, Tristearin.

NU CONȚINE

PEGs, siliconi, parafine, coloranți.

* Potrivit Institutului Independent Dermatest. Pentru mai multe informații despre institut și teste, vă rugăm să faceți clic aici.

PRODUSE RECOMANDATE

INSTAGRAM