CONCENTRAT PIELE MATURĂ

ANTI AGE SCHAEBENS

Ridurile se dezvoltă atât în contextul îmbătrânirii biologice a pielii, cât și din cauza stresului, a influențelor mediului și a hidratării scăzute a pielii. Concentratul  Anti Age pentru pielea maturată de la Schaebens ajută la combaterea ridurilor și conferă pielii un aspect revigorat și mai tânăr. Este potrivit pentru toate tipurile de piele. Formula cu ingredientul activ din complexul Q10, extract de ginseng stimulează procesul de regenerare naturală și îmbunătățește vizibil structura pielii.

Așa cum se demonstrează în studiile clinice, utilizarea regulată a capsulelor concentratului Anti-Age reduc imediat profunzimea ridurilor cu până la 54% **, cresc elasticitatea pielii cu până la 78% ** și îmbunătățesc hidratarea pielii cu până la 86% **.

REZULTAT: Pielea este vizibil mai fină, mai delicată, cu un aspect tânăr și îngrijit.

CONȚINE: 7 capsule pentru 7 aplicări.

CUMPĂRĂ ACUM ONLINE AICI

SAU DIN MAGAZINELE

 

CARACTERISTICILE SPECIALE

cu Q10, extract de ginseng, extract de limba mielului și ulei de echium

icon-hand-with-flower-nopadding@3x

HIPOALERGENIC *

Spa_Icon_04@3x

REDUCE PROFUNZIMEA RIDURILOR CU PÂNĂ LA 54% **

Spa_Icon_05@3x

ÎMBUNĂTĂȚEȘTE HIDRATAREA CU PÂNĂ LA 86% **

icon-tube@3x

CREȘTE ELASTICITATEA PIELII CU PÂNĂ LA 78% **

APLICARE

Pentru a deschide capsula, răsuciți sau tăiați partea superioară. După curățarea pielii, aplicați și masați ușor concentratul pe față, gât și decolteu cu vârful degetelor. Se recomandă utilizarea regulată (de două ori pe zi).

Note: Numai pentru uz extern. Nu înghiți. Păstrați departe de copii. Nu aduceți aproape de ochii, gura și nas. A se păstra la rece, uscat și protejat de lumină.

INGREDIENTE

Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, C12-15 Alkyl Benzoate, Cyclohexasiloxane, Squalane, Echium Plantagineum Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Borago Officinalis Seed Oil, Ethyl Linoleate, BHT, Centella Asiatica Extract, Panax Ginseng Root Extract, Ubiquinone, Zea Mays Germ Oil, Isopropyl Myristate, Parfum.

NU CONȚINE

PEGs, parafine, coloranți.

* Produsul concentrat de față Anti Age  are mai putin de 1 intoleranță a pielii la 1 milion de pachete vândute. Cu toate acestea, ocazional, pot să apară reacții de intoleranță la nivelul pielii. Pacienții care suferă de alergii trebuie să examineze cu atenție ingredientele. Pentru mai multe informații despre produsele de îngrijire hipoalergenică, vă rugăm să faceți clic aici.

** Potrivit Institutului Independent Dermatest. Pentru mai multe informații despre institut și teste, vă rugăm să faceți clic aici.

PRODUSE RECOMANDATE

INSTAGRAM