GEL DE SPĂLARE MAREA MOARTĂ SCHAEBENS

Gelul de spălare Marea Moartă Schaebens este o îngrijire medicală de bază pentru pielea cu probleme, de ex. coșuri, puncte negre și acnee. Luptă împotiva bacteriilor care cauzează apariția coșurilor curățând în profunzime porii. Pielea iritată este calmată, iar mâncărimea și roșeața sunt reduse. Cu o utilizare regulată, starea pielii poate fi îmbunătățită vizibil.

Compatibilitatea cu pielea a seriei noastre cu sare de la Marea Moartă a fost testată în mod special în cursul unui test de aplicare dermatologic pe o perioadă de patru săptămâni. 

Institutul independent Dermatest raportează că seria de produse pe baza rezultatelor obținute ca fiind foarte bine tolerată de tipurile de piele cu eczeme și psoriazis. Subiecții produselor au afirmat, printre altele, că starea pielii lor s-a îmbunătățit prin aplicarea produsului și mâncărimile au fost atenuate.

REZULTAT: Curăță ușor pielea și reduce mâncărimea și roșeața.

CONȚINE: 200 ml

CUMPĂRĂ ACUM ONLINE AICI

SAU DIN MAGAZINELE

 

CARACTERISTICILE SPECIALE

cu minerale și oligoelemente

icon-tube@3x

CURĂȚĂ ÎN PROFUNZIME PORII

Spa_Icon_07@3x

PREVINE APARIȚIA COȘURILOR ȘI IMPURITĂȚILOR

Spa_Icon_03

ÎMBUNĂTĂȚEȘTE ÎN MOD VIZIBIL PIELEA

APLICARE

Aplicați zilnic dimineața și seara. În special în zonele unde se pot dezvolta pete, spălați cu atenție și apoi clătiți bine cu apă curată.

Note: Numai pentru uz extern! Nu utilizați pentru îngrijirea sugarilor și a copiilor sub 3 ani! Evitați ochii!

INGREDIENTE

Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Sodium Myreth Sulfate, Maris Sal, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Ascorbyl Palmitate, Glycerin, Lecithin, Tocopherol, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Citric Acid, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Glycol Distearate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide, Sorbic Acid. (Maris Sal=hier: Totes Meer Salz).

NU CONȚINE

Siliconi, parafine, coloranți, parfum, ingrediente de origine animală.

PRODUSE RECOMANDATE

INSTAGRAM