MASCĂ DE FAȚĂ CIOCOLATĂ SCHAEBENS - RĂSFAȚĂ PIELEA

ȘI SIMȚURILE

Masca de față ciocolată Schaebens cu ciocolată reală din lapte nu este doar o tratament delicios pentru papilele gustative, ci și pentru piele. După o singură aplicare, pielea se simte mai moale, fină și relaxată. Ingredientele selectate asigură o hidratare suficientă, în plus, simțurile sunt trezite de mirosul plăcut al boabelor de cacao. Pentru un sentiment intens de bunăstare și un sentiment sporit de fericire.

Atenție pentru cei pofticioși: masca de ciocolată este realizate din ingrediente naturale și poate fi chiar mâncată. 

Masca din ciocolată Schaebens vă face fericiți nu numai din exterior, ci și din interior. Este potrivită pentru toate tipurile de piele și, de asemenea, extrem de populară pentru copii și adolescenți.

REZULTAT: După o scurtă perioadă de utilizare, pielea se este catifelată și relaxată.

CONȚINE: 15 ml / 20 g pentru o aplicare.

CUMPĂRĂ ACUM ONLINE AICI

SAU DIN MAGAZINELE

 

CARACTERISTICILE SPECIALE

are un gust delicios

Spa_Icon_06@3x

HIPOALERGENIC *

icon-hand-with-flower-nopadding@3x

RĂSFAȚĂ PIELEA ȘI SIMȚURILE

Spa_Icon_09@3x

AROMĂ DELICATĂ DE CACAO

Spa_Icon_07@3x

PENTRU PIELE MĂTĂSOASĂ ȘI SUPLĂ

APLICARE

Aplicați uniform după curățarea tenului. Evitați zona ochilor. Lăsați să acționeze aproximativ 10 minute, clătiți restul măștii cu apă calduță. Dacă este necesar, aplicați 1 – 3 ori pe săptămână.

Note: Ocazional pot apărea intolerante ale pielii. Pacienții care suferă de alergii trebuie să examineze cu atenție ingredientele.

INGREDIENTE

Hydrolyzed Corn Starch, Aqua, Sucrose, Lac Powder, Theobroma Cacao Seed Butter, Hydrogenated Coconut Oil, Hydrogenated Palm Kernel Oil, Carrageenan, Lactose, Lecithin, Theobroma Cacao Seed Powder, Algin, Calcium Chloride, Potassium Sorbate, Sodium Chloride, Sunflower Glycerides Citrate.

Testele clinice efectuate de institutul independent Dermatest confirmă compatibilitatea produselor noastre cu pielea cu o garanție de cinci stele. Pentru mai multe informații despre institut și despre teste, faceți clic aici.

NU CONȚINE

PEGs, siliconi, parafine, alergeni, coloranți.

Produsul masca de fața Ciocolată are mai puțin de 1 intoleranță cutanată la 1 milion de pachete vândute. Cu toate acestea, ocazional, pot să apară reacții de intoleranță la nivelul pielii. Pacienții care suferă de alergii trebuie să examineze cu atenție ingredientele. Pentru mai multe informații despre produsele de îngrijire hipoalergenică, vă rugăm să faceți clic aici.

PRODUSE RECOMANDATE

INSTAGRAM