MASCĂ DE FAȚĂ CU NĂMOL ȘI SARE DIN MAREA MOARTĂ

SCHAEBENS - ÎMPOTRIVA PUNCTELOR NEGRE ȘI COȘURILOR

Această mască de față a fost dezvoltată special pentru tenul problematic şi cu impurități. Utilizarea regulată a măștii previne apariția coșurilor, a punctelor negre și a impurităților ameliorând vizibil afecțiunile tenului. Formula sa conține ingrediente deosebite, care luptă împotriva bacteriilor și previn apariția coșurilor.

În plus, datorită proprietăților anti-oxidante, spirulina pe care o regăsim printre ingrediente are rolul de a proteja tenul de factorii iritanți, sprijinind în același timp funcționarea naturală și sănătoasă a pielii. Pe lângă efectul de curățare, masca are în același timp și rol calmant asupra tenului.

REZULTAT: Un ten rafinat, o piele vizibil frumoasă și pură

CONȚINE: 15ml / 20g pentru 1 aplicație

CUMPĂRĂ ACUM ONLINE AICI

SAU DIN MAGAZINELE

CARACTERISTICILE SPECIALE

cu nămol alge, argilă, minerale, aloe vera, musețel, zinc

Spa_Icon_01@3x

VEGAN

Spa_Icon_06@3x

COMBATE APARITIA COȘURILOR ȘI PUNCTELOR NEGRE

Spa_Icon_09@3x

NU CONȚINE COLORANȚI ȘI PARFUM

Spa_Icon_03

TONIFIAZĂ DELICAT TENUL

APLICARE

Înainte de deschidere, agitați pachetul. După curățarea prealabilă a tenului, se aplică un strat fin uniform pe față și decolteu, evitând zonele din jurul ochilor și a buzelor. Lăsați să acționeze timp de 10 – 15 minute, apoi clătiți cu apă călduță. Utilizați de 1-3 ori pe săptămână.

Note: Numai pentru uz extern. Nu folosiți pentru îngrijirea copiilor.

INGREDIENTE

Aqua, Silt, Kaolin, Citric Acid, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Zinc Oxide, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Chamomilla Recutita Flower Extract, Spirulina Platensis Powder, Coco-Glucoside, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol. (Silt = hier: Totes Meer Schlamm).

NU CONȚINE

PEGs, siliconi, parafine, coloranți, parfum.

 

Masca cu nămol din Marea Moartă Schaebens s-a dovedit a avea o tolerabilitate foarte buna cu pielea. Testele clinice efectuate de institutul independent Dermatest confirmă compatibilitatea produselor noastre cu pielea cu o garanție de cinci stele. Pentru mai multe informații despre institut și despre teste, faceți clic aici.

PRODUSE RECOMANDATE

INSTAGRAM