MASCA DE FAȚA PEELING CĂPȘUNI SCHAEBENS - CURĂȚĂ BLÂND

ȘI CATIFELEAZĂ PIELEA

Căpșuna nu doar că are un gust bun, ci și o minune adevărată de frumusețe. Prin urmare, Schaebens a dezvoltat o mască de față delicată și parfumată. În 3 faze eficiente, pielea este curățată cu grijă. În același timp, simțurile sunt trezite de parfumul fructos-proaspăt de căpșuni. Testele clinice demonstrează că o aplicare obișnuită îmbunătățește permanent aspectul pielii!

Prin conținutul ei de celule vii de căpşuni, masca este recomandată pentru curățarea delicată a tuturor tipurilor de ten. Acționează în mai multe etape, pentru un tratament complet.

Faza 1: Formula cu semințe de căpșuni proaspete îndepărtează particulele de impură și moarte prin frecare ușoară.

Faza 2: În timpul aplicării, AHA de fructe eliberează pielea de celulele moarte și depozitele de sebum. Combinat cu extracte de fructe, pielea este revigorată și stimulată prin regenerarea celulelor.

Faza 3: La îndepărtarea măștii, toate impuritățile sunt complet eliminate iar porii sunt curățați în profunzime.

REZULTAT: Rafinat și matifiat – pentru o piele limpede și frumoasă.

CONȚINE: 2 x 6ml pentru 2 aplicări.

CUMPĂRĂ ACUM ONLINE AICI

SAU DIN MAGAZINELE

CARACTERISTICILE SPECIALE

cu peeling prietenos cu pielea, AHA, sâmburi proaspeți de căpșuni și extract de kiwi

Spa_Icon_07

HIPOALERGENIC*

Spa_Icon_05@3x

CURĂȚĂ BLÂND ȘI MATIFIAZĂ

icon-tube@3x

ÎMPIEDICĂ IMPURITĂȚILE

Spa_Icon_03

ÎMBUNĂTĂȚEȘTE ASPECTUL PIELII CU 56% **

APLICARE

După curățarea pielii, masați uniform pe față (și decolteu) cu mișcări circulare. Evitați zona ochilor și buzelor. Lăsa-ți să acționeze aproximativ 10 minute, clătiți restul măștii cu apă călduța. Dacă este necesar, aplicați de 1-2 ori pe săptămână.

În mod alternativ, Schaebens oferă alte produse de peeling, cum ar fi Peeling-ul cu sare din Marea Moartă.

Note: Numai pentru uz extern. Nu folosiți pentru îngrijirea copiilor.

INGREDIENTE

Aqua, Cetearyl Alcohol, C12-15 Alkyl Benzoate, Propylene Glycol, Decyl Oleate, Glyceryl Stearate, Silica, Sorbitol, Glycerin, Titanium Dioxide, Actinidia Deliciosa Fruit Extract, Ascorbic Acid, Fragaria Vesca Fruit Extract, Glycolic Acid, Tocopherol, Disodium Phosphate, Ethylhexylglycerin, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Parfum, Phenoxyethanol, Potassium Phosphate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Sodium Lactate, Sodium Sulfate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Xanthan Gum, CI 16255.

NU CONȚINE

PEGs, siliconi, parafine.

* Produsul Masca de față Peeling Căpșuni are mai putin de 1 intoleranță pielii la 1 milion de pachete vândute. Cu toate acestea, ocazional, pot să apară reacții de intoleranță la nivelul pielii. Pacienții care suferă de alergii trebuie să examineze cu atenție ingredientele. Pentru mai multe informații despre produsele de îngrijire hipoalergenică, vă rugăm să faceți clic aici.

** Potrivit Institutului Independent Dermatest. Pentru mai multe informații despre institut și teste, vă rugăm să faceți clic aici.

PRODUSE RECOMANDATE

INSTAGRAM