ȘAMPON MAREA MOARTĂ SCHAEBENS - COMBATE PRURITUL ȘI

MĂTREAȚA

Șamponul cu sare din Marea Moartă Schaebens este o îngrijire medicală de bază pentru scalpurile sensibile, uscate și sensibile la mătreață. Pielea iritată este calmată, iar mâncărimea și roșeața sunt reduse. În mod obișnuit, poate preveni apariția mătreții și îmbunătățește vizibil părul și scalpul.

Compatibilitatea cu pielea a seriei noastre cu sare de la Marea Moartă a fost testată în mod special în cursul unui test de aplicare dermatologic pe o perioadă de patru săptămâni.

Institutul independent Dermatest raportează că seria de produse pe baza rezultatelor obținute ca fiind foarte bine tolerată de tipurile de piele cu eczeme și psoriazis. Subiecții produselor au afirmat, printre altele, că starea pielii lor s-a îmbunătățit prin aplicarea produsului și mâncărimile au fost atenuate.

REZULTAT: Calmează scalpul iritat, reduce mâncărimea și roșeața.

CONȚINE: 200 ml

CUMPĂRĂ ACUM ONLINE AICI

SAU DIN MAGAZINELE

 

CARACTERISTICILE SPECIALE

cu minerale și oligoelemente

icon-tube@3x

COMBATE PERSISTENT MĂTREAȚA

Spa_Icon_07@3x

REDUCE PRURITUL (MÂNCĂRIMILE)

Spa_Icon_03

ÎMBUNĂTĂȚEȘTE STAREA SCALPULUI ÎN MOD VIZIBIL

APLICARE

Utilizați zilnic, dacă este necesar. Aplicați o cantitate mică de șampon pe părul umed, masați părul și scalpul, apoi clătiți bine.

Note: Numai pentru uz extern! Nu utilizați pentru îngrijirea sugarilor și a copiilor sub 3 ani! Evitați ochii!

INGREDIENTE

Aqua, Sodium Myreth Sulfate, Lauryl Glucoside, Maris Sal, Panthenol, Propylene Glycol, Hydrolyzed Keratin, Menthol, Citric Acid, Phenoxyethanol, Piroctone Olamine, Sodium Benzoate, Sorbic Acid. (Maris Sal=hier: Totes Meer Salz).

NU CONȚINE

siliconi, parafine, parfum, coloranți.

PRODUSE RECOMANDATE

INSTAGRAM