UNGUENT MAREA MOARTĂ SCHAEBENS - ÎNGRIJIRE MEDICALĂ

DE BAZĂ

Formula bogată cu minerale naturale și oligoelemente din Marea Moartă se absoarbe ușor hidratând și protejând pielea. Unguentul cu sare de la Marea Moartă Schaebens cu PH neutru a fost dezvoltat ca o îngrijire medicală de bază pentru pielea sensibilă. Testele dermatologice demonstrează că produsele de la Marea Moartă de la Schaebens sunt, de asemenea, recomandate pentru tipurile de piele cu  eczeme și psoriazis.

Compatibilitatea cu pielea a seriei noastre cu sare de la Marea Moartă a fost testată în mod special în cursul unui test de aplicare dermatologic pe o perioadă de patru săptămâni.

Institutul independent Dermatest raportează că seria de produse pe baza rezultatelor obținute ca fiind foarte bine tolerate de tipurile de piele cu eczeme și psoriazis. Subiecții produselor au afirmat, printre altele, că starea pielii lor s-a îmbunătățit prin aplicarea produsului și mâncărimile au fost atenuate.

REZULTAT: Îmbunătățește textura pielii și calmează pielea iritată.

CONȚINE: 75 ml

CUMPĂRĂ ACUM ONLINE AICI

SAU DIN MAGAZINELE

 

CARACTERISTICILE SPECIALE

cu minerale și oligoelemente

Spa_Icon_07

CALMEAZĂ PIELEA IRITATĂ

icon-tube@3x

PREVINE APARIȚIA COȘURILOR, PUNCTELOR NEGRE ȘI IMPURITĂȚILOR

icon-hand-with-flower-nopadding@3x

ÎMBUNĂTĂȚEȘTE ÎN MOD VIZIBIL PIELEA

Spa_Icon_09@3x

ÎNGRIJIRE INTENSIVĂ A PIELII USCATE

APLICARE

Aplicați zilnic dimineața și seara pe pielea curată și masați ușor.

Note: Numai pentru uz extern! Nu utilizați pentru îngrijirea sugarilor și a copiilor sub 3 ani! Evitați ochii!

INGREDIENTE

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Maris Sal, Ethylhexyl Stearate, Vitis Vinifera Seed Oil, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Panthenol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Benzoic Acid, Citric Acid, Dehydroacetic Acid, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum. (Maris Sal=hier: Totes Meer Salz).

NU CONȚINE

Parabeni, emulgatori PEG, parafine, siliconi sau ulei mineral, parfum, alcool, coloranți, ingrediente de origine animală.

PRODUSE RECOMANDATE

INSTAGRAM