TOLERABILITATE FOARTE BUNĂ

Produsele Schaebens sunt excelente din punct de vedere al tolerabilităţii la nivelul tenului. Nu o spunem noi, ci specialiştii din domeniu şi evaluările acestora, dar și cele mai noi rezultate ale Asociaţiei Industriei de Îngrijire Corporală şi Detergenţi confirmă acest lucru.

În perioada 2012-2016, am înregistrat doar 0,81 intoleranțe la nivelul pielii la un milion de produse vândute. O valoare excelentă, mult sub media industriei. Pe pagina noastră puteţi găsi o listă cu ingredientele fiecărui produs în parte, precum şi mai multe informaţii legate de teste şi rezultatele acestora.

Atunci când achiziţionaţi produse cosmetice Schaebens, aveţi garanţia efectului şi a tolerabilităţii testate clinic.

TESTAT DERMATOLOGIC

Efect foarte bun şi tolerabilitate sunt criterii importante de care ţinem cont la dezvoltarea produselor noastre cosmetice. Pe ambalajele produselor noastre se regasesc sigilii de calitate.

1. CERTIFICARE DERMATEST

Înainte ca produsele noastre cosmetice să ajungă pe piaţă, Institutul Independent „Dermatest“  testează efectele şi tolerabilitatea produselor la nivelul tenului. Toate produsele noastre au fost evaluate cu calificativul „Foarte bun“.

2. GARANŢIE DE 5 STELE DERMATEST

În plus, dermatest oferă un sigiliu de bază, o garanţie de 3 stele şi o garanţie de 5 stele. Garanţia de 5 stele denumeşte cel mai înalt nivel de calitate dat de către dermatest. Mai multe informaţii puteţi găsii pe pagina www.5-sterne-garantie.de

Toate produsele noastre cosmetice au primit Garanţia de 5 Stele.