PEELING MAREA MOARTĂ SCHAEBENS - ÎNGRIJIRE MEDICALĂ

DE BAZĂ, pH NEUTRU

Schaebens Peeling-ul din Marea Moartă este o îngrijire medicală de bază pentru pielea cu probleme, de ex. coșuri, puncte negre și acnee. Peeling-ul pielii cu minerale și oligoelemente dizolvă celulele moarte ale pielii și curăță în profunzime pori. Cu o utilizare regulată, starea pielii poate fi îmbunătățită vizibil.

Testele dermatologice demonstrează că produsele de la Marea Moartă de la Schaebens sunt, de asemenea, recomandate pentru tipul de piele cu eczeme și psoriazis.

Compatibilitatea seriei noastre de sare de la Marea Moartă a fost testată în mod special în cursul unui test de aplicare dermatologic de patru săptămâni. Institutul independent Dermatest descrie seria de produse,pe baza rezultatelor, ca fiind foarte bine tolerată pentru tipul de piele cu eczeme și psoriazis. Subiecții produselor au afirmat, printre altele, că starea pielii lor s-a îmbunătățit prin aplicarea produsului și mâncărimile au fost atenuate.

REZULTAT: îmbunătățește textura pielii.

CONȚINE: 75 ml.

CUMPĂRĂ ACUM ONLINE AICI

SAU DIN MAGAZINELE

CARACTERISTICILE SPECIALE

cu minerale și oligoelemente

icon-tube@3x

CURĂȚĂ PORII ÎN PROFUNZIME

Spa_Icon_07@3x

PREVINE APARIȚIA COȘURILOR, PUNCTELOR NEGRE ȘI IMPURITĂȚILOR

Spa_Icon_03

ÎMBUNĂTĂȚEȘTE ÎN MOD VIZIBIL PIELEA

APLICARE

Aplicați uniform pe pielea umedă de 1-3 ori pe săptămână. Apoi clătiți bine cu apă curată.

Note: Numai pentru uz extern! Nu utilizați pentru îngrijirea sugarilor și a copiilor sub 3 ani! Evitați ochii!

INGREDIENTE

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Microcrystalline Cellulose, Coco-Glucoside, Sorbitol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Maris Sal, Glyceryl Oleate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide. (Maris Sal=hier: Totes Meer Salz) 8083b.

NU CONȚINE

emulgatori PEG, parafine, siliconi, parfum, coloranți, ingrediente de origine animală.

PRODUSE RECOMANDATE

INSTAGRAM